Sunday, April 4, 2010

FIRST IN MALAYSIA ZORBBALL








video


Kali pertama di Malaysia. Ni kat Taman Tasik Titiwangsa. Macam naik roller coaster gak..,pusing-pusing sampai pening. Sesiapa yang pregnant, ada sejarah spine injury, masalah kesihatan seperti diabetes, darah tinggi tidak dibenarkan kecuali ada surat dari doktor. Dalam bola tu boleh muatkan 2 orang. Ni yang kering punya. Kalau basah dia akan masukkan sebaldi air di dalam tu. Kenalah pakai goggle ya. So macam washing machine la. Kita diikat di bola tu dan dia akan golek-golekkan turun bukit. Wah memang melayang rasanya. Walaupun sekejap je bergoleknya tapi mendebarkan gak. Nak tahu lebih lanjut, sila tengok http://www.gacadventure.com/zorbrides.htm

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...