Tuesday, May 25, 2010

Oreo Choc Love


Cerita dari Medan belum habis lagi. Balik je dah kena buat kerja. Siapkan tempahan coklat. Suzi menempah untuk door gift hari lahir anak dia. Untung budak-budak sekarang, selalu ada birthday party (bagus juga sebab kita pun dapat manfaat gak..hehe). Awalnya Suzi tempah untuk 35 biji. Tapi last minute nak tambah lagi. Sorry sebab tak dapat buat sebab jadual dah plan. Dahlah nak balik kampung minggu ni...nanti plan lain pun dah lari. Maaf ya. Harap berpuas hati dengan hasilnya.



No comments:

Related Posts with Thumbnails