Sunday, June 27, 2010

Salam

Wah lamanya tinggal blog. Ada juga yang follow ya walaupun lama tak update. Terima kasih. Ada yang rindu tak?? hehe terima kasih gak. PC buat hal, hard disk rosak dan semua data tak dapat diselamatkan huhu.... Paling sedih, gambar-gambar bercuti dan video belajar kuih, biskut dan segala macam kraftangan tu hilang sekali. Sedih! Sedih! Tak apalah nak buat macam mana kan. Janji memori kat dalam kepala ni still tersimpan kukuh. Alhamdulillah. Ni warm up je dulu. Dah lama tak menulis, beku sikit. Nanti sambung lagi.

No comments:

Related Posts with Thumbnails