Wednesday, July 21, 2010

Kebab Roll Special

Semalam Pasar Malam. Biasanya kalau kebab pasar malam guna roti pita yang setengah atau roti hot dog tu. Tapi bila tengok yang ni, lain macam sikit. Special sebab taruh cheese. Memang suka cheese pun. So pilih yang ni. RM3.50. Beli 3 dapat RM 10. Siapa pula nak makan kalau beli bebanyak nanti. Beli 1 cukuplah untuk rasa. Lepas taruh daging/ayam dalam kulit ni..tambah sos, mayonis, cheese...gulungkan... lepas tu bakar sekejap. Nampak menyelerakan.
Tak sabar ni nak makan

Rupa-rupanya ... sama je rasa ngan kebab roti pita tu. Argh... Tipah Tertipu dengan bentuknya yang lain dan tambahan cheese tu. Hahaha

No comments:

Related Posts with Thumbnails