Saturday, July 3, 2010

Kelas Biskut Raya

Kalau Hari Raya saya tak berapa makan sangat biskut raya. Saya lebih suka makanan kering macam kerepek, kacang atau muruku. Kalau kat rumah tu, favourite cuma Biskut Denmark, Kuih Potong ngan Tart Nenas je, yang lain tak berapa makan. Mula-mula tak nak join kelas biskut raya, tapi bila tengok kat Bagus ada kelas yang berpatutan gak harganya dan banyak jenis, ok bolehlah try. Tambahan pula dah tandatangan MOU ngan ida shazana..so jalan je..hehe

Kelas diajar oleh Chef Ko Lee. Sebenarnya demo je...tapi dah dekat last-last tu jadi hands on lak. Bagus, terus praktikal.

Oatmeal Chips Cookies


Sweet Chips Oats Cookies

Peanut Chocolate Blossoms

Cranberry Cookies


Poppy Square

Chocolate Pecan Square

Sycamore Cookies & Peanut Plait Cookies


Raspberry Cup

Dalam banyak-banyak cookies ...yang ni dah jadi favourite saya. Best. Cranberry Cookies. Wajib buat ni.

No comments:

Related Posts with Thumbnails