Friday, July 2, 2010

Sejambak Ferrero Roche


Dah lama tak menggubah ... memang keras tangan jadinya. Nasib baik jadi gak. Terima kasih Jas kerana menempah untuk kakaknya nak kahwin. Masa dia kahwin dulu saya buat jambangannya tak boleh pegang, letak kat dulang je. Yang ni dia request boleh pegang punya. Nak bawa ke Melaka ni. Selamat Pengantin Baru buat Juli dan Fuad. Jumpa di Melaka esok ya.

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...