Thursday, August 5, 2010

Tukar Background

Sejak background mula2 tu dah tak boleh pakai...saya still tercari-cari mana yang lawa yang kena dengan jiwa. Penting ke?? Tak la penting sangat tapi seronok mata memandang. Suka-suka aje. Dalam dok pilih pilih tu mesti pilih warna pink..tak tau la apsal tertarik plak padahal baju yang dalam almari tu banyaknya biru... Try yang ni plak..tengok lah kalau tak berkenan tukar lagi sampai rasa kena dengan jiwa. Dahlah baru belajar-belajar buat blog ni..tukar yang ni, lain pula yang hilang nanti.

No comments:

Related Posts with Thumbnails