Thursday, October 21, 2010

Coklat 35 dan 9 kaviti

Pong pang pong pang promote kat kawan pasal coklat, tak jalan pun. Bapakku pandai marketing rupanya, ni dah dapat satu pelanggan, esok ada seorang lagi, next week seorang lagi. Semuanya kawan semasjid. Wah tercabar ni...padahal anaknya dari kelas perdagangan. Camne??

Thanks Pak Engku yang menempah.

9 comments:

Noorma said...

kawan kita sume nk yg free jer.. tak yah ler promote...aku pun sama... kalo kengkawan jebat lain plak citernyer.. siap nk order pas tu jual kat orang lain..harga punya la melambung..leh dapat 2 kotak...mak aiiii...aku gak yg dapat nama buruk...kat sedara Jebat lagi ler hampeh..nk yang murah jer...sume takleh jalan le... baik jual kat orang luar..puas hati..pas tu diorang order lagi...

zarin said...

betul kata noorma tu...kawan i pun sama nk free je..kalu tk bg free nanti muka masam mencuka hikhik..sudahnya malas dah nak tunjuk apa apa

zarina said...

noorma & zarin: ada pengalaman rupanya..hehe..blh jadikan panduan

IdaShazana said...

sama le dgn budak2 kat opis aku ni. kalau aku bw apa2, laju je deme ngabihkan. tp bila ada yg suggest suh beli, terus keras macam kena panah petir

hanim said...

bapak buat promo lagi? bagus tul..

zarina said...

hanim: haah memang support abis :)

Mummy Eda said...

Cayalah Bapak! Ni kena kasi Bapak komisyen sikit nih ;)

zarina said...
This comment has been removed by the author.
zarina said...

mummy eda: haha...bapak promote memang menjadi je..tukang rasa dan tukang promote

Related Posts with Thumbnails