Wednesday, October 20, 2010

Maher Zain Siri Akhir

Penulis jemputan: Cik Lea
Diedit oleh: Zarina

Kenapa Maher Zain diminati? Ni pandangan peribadi je la:
  1. Lirik-liriknya berunsur kata nasihat dan mengingatkan kita pada Allah. Tambahan lagi lirik dia dalam English. Kalau dia nyanyi dalam bahasa Sweden or Arabic tak faham kita.
  2. Lagu-albumnya bukan pure nasyid tapi more to rentak r n b.
  3. Personaliti - dia mengaku dia pernah tersasar, menyebabkan kita juga rasa terpikir sama ada:
    a)Bahawa orang yang pernah melakukan kesalahan pun boleh start over b)Alhamdullillah setakat ni kita sentiasa dilindungi Allah dari dugaan macam tu.
Disebabkan sekarang ialah kempen Mz untuk mendapatkan sejuta fan, oleh itu apa kata type Maher Zain dan "like" di facebook.

Maher Zain, we"ll be supporting all of your songs, see you again brother!


No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...