Saturday, November 6, 2010

Coklat Betul vs Coklat Tipu



Akhirnya dah praktis buat faux cake yang belajar haritu. Antara coklat betul dan coklat tipu ni yang mana satu pilihan kalbu? Cuba teka yang mana satu yang betulnya.

2 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

zarina, BSB rasa gambar bawah yg coklat yg betul kan..

zarina said...

gambar bawah tu strawberi je yang betulnya..hehe yang ros tu tipu punya

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...