Sunday, December 12, 2010

London & Paris

Memandangkan bajet 2010 tak de peruntukan untuk berjalan-jalan dah so tak dapatlah ikut kakak dan adik berjalan ke London dan Paris. Musim salji dah kat sana...suhu dah negatif dah..kalaulah saya yang pergi entah dapat atau tak bertahan. Air cond kat dalam kereta pun dah rasa sejuk melampau. Memang tak boleh nak menetap negara 4 musim la nampaknya. Hehe.


Pandai orang yang buat t-shirt ni. Huhuhuhu

Menarik bookmarks ni


Eiffel Tower

Thanks Yong,Yang & Cik Lea untuk souvenir

No comments:

Related Posts with Thumbnails