Monday, January 31, 2011

Gong Xi Fa Cai

Untuk ex-colleague,
May di Teluk Intan. Selalu belikan sarapan nasi kerabu untuk saya. Rindu nasi kerabu Pandan Mewah dan Taman Jaya.
Yang kecil untuk Ken di Seremban. Walaupun lama tak jumpa time Raya Aidilfitri dia mesti ingat nak SMS.

Thanks Tauke Ah Seng. Pernah bagi sample dulu-dulu, time Raya ni baru dia order untuk anak dia yang balik dari Singapore. Mulanya order satu je...tapi bila dah bersembang dengan bapak, jadi lah dua kotak. Hehe..biasalah bapak pandai promote.

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...