Sunday, February 13, 2011

Lollichoc


Tumpor dibuatnya bila 3 orang nak coklat dalam waktu yang sama dan nak cepat. Rasa macam tak sempat buat tapi bak kata ex-bos saya kalau customer minta barang atau diskaun jangan terus kata TAK BOLEH..nanti akan terus menutup peluang perbincangan. Boleh tak boleh belakang kira. Bila ingat balik pasal ex-bos saya ni, memang dia berjanji dengan orang, lepas tu bila dah lama sikit dan dia rasa tak boleh, dia akan suruh staff yang call balik orang itu dan terangkan kenapa, kenapa, kenapa. Bengang betul, terpaksalah menebalkan muka untuk jelaskan. Lepastu mulalah kitaorang mengumpat..apalah bos ni bla bla bla bla dia yang janji pastu cakap lain bla bla bla. Tapi kitaorang staff yang baik hehe, lepas tu think positive..boss is always right..dia mungkin fikir sesuatu hal tu untuk jangka masa panjang. Staff ni fikir untuk jangka masa pendek je. Habis cerita. Sekarang ni, sendiri bos sendiri kuli...kadang-kadang sendiri pun celaru..hahaha

Lollichoc tema love

Lollichoc tema taman dan bunga daisy

Sebahagian lolichoc rose...yang ni senang sikit so buat yang ni banyak.
Thanks Hafinaz dan Halimatun

2 comments:

Mummy Eda said...

Hihihi.. udah tumpor ker mike wehhh?
Jangan ler kome... ater.. ngape mike teghime semue-nye haghi yg samerrr? Ce cube petua ni... blok tarikh yang dah dapat tempahan.. haa.. saper yang lambat, mike sughoh ler dia book awal sehari ker... idak ler jenoh. Hihihi. Apa-apa pon... caiyok caiyok. Yakin boleh!
P.S: Yang gambo bunga daisy & kembang setaman tu mmg kiut!

zarina said...

hehe memang selalunya buat gitu..tapi ni dah ada orang nak tlg jual..kenalah rebut peluang..takpe, esok diumumkan cuti hahaha

Related Posts with Thumbnails