Tuesday, April 26, 2011

Birthday Cake

Saya memang tak pandai nak dekorasi kek. Keras betul tangan ni tapi bila lihat Kak Kelly punya blog dapatlah idea macam mana nak hias cupcake ni. Bangga dengan hasil kerja sendiri..hehehe. Full of chocolate.


Tanpa disangka-sangka...surprise cake untuk hadiah birthday selepas 4 bulan. Punyalah lama postpone sambutannya. Apa pun thanks to Mek Z sebab still ingat. Orang tak kisahlah tahun ni tak ada hadiah..tapi rezeki jangan ditolak. Yummy kek aiskrim coklat ni.

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...