Wednesday, November 7, 2012

Durian Swiss Roll

Rasa durian yang fresh dan keknya yang lembut dan gebu. Mencari-cari di mana letak durian, kek atau krimnya rasa punya rasa, krimnya kuat rasa durian. Kena letak dalam peti ais baru sedap. Sejuk-sejuk gitu. Kalau di Putatan tu memang ramai yang tahu ada jual Swiss Roll ni. Harga ban pun biasa sahaja macam dekat Semenanjung juga.




Sapri Bakery, Lot G2,G3 One Place Mall, Putatan


Menunggu durian luruh di rumah ni, ada yang luruh tapi ‘buang buruk’, dah lama tengok durian crepe berlegar-legar dalam ni. Teringin!

2 comments:

Cendana Kasih said...

kualer musim doyan dah ke? patut la kat KL ni dah banyak doyan...aku takleh la crepe doyan tu... lemak berlebihan...baik makan gitu jer, atau ngan pulut santan... tp ko cuba dulu ler...

zarina said...

kat kuale tak tau, takde lak tengok orang jual, tapi dekat rumah aku tu memang tengah tunggu nak luruh la. Tu la kena try buat dulu tengok leh terima ke tak

Related Posts with Thumbnails