Sunday, November 18, 2012

Top 2 Corner

 
Terletak di Harbour Mall, Sandakan. Pasar raya ni baru buka, banyak lagi kedai lain yang akan dibuka. Food court di tingkat atas dan tertarik untuk pergi ke kedai kepunyaan pemenang kedua masterchef Wahidan. Walaupun tak ikut siri ni tapi tengok juga bahagian akhir. Banyak sangat tengok siri realiti masakan omputih, masterchef, top chef, dan chef chef yang lain sampai yang Malaysia punya dah jemu.

Tanya kat kaunter tu, betul ke Wahidan masterchef? Ya, dia yang masak tu. Jadi bukanlah mengambil nama je.

Spageti seafood

Mi Goreng Chef Jo

Pinggannya besar sangat tapi mejanya kecil, sangat tak sesuai sampai kena sambung meja pula. Fun fries sedap, berbeza dengan pernah makan sebelum ni.

1 comment:

Cendana Kasih said...

ala..badan ko pun kecik jer..sesuai la meja kecik...hehehe

Related Posts with Thumbnails