Friday, January 4, 2013

Flower Boy

Biasanya flower girl yang akan mengiringi pengantin dengan menabur bunga di sepanjang perjalanan menuju ke pelamin. Kali ni ada flower boy pula siap pakai sut lagi. Jadinya memang popularlah, semuanya nak bergambar bersama. 

Mula-mula, semat abis siap rambut cacak lagi hehe


Sorang lagi dah hilang, tak sempat nak tangkap.

Wan Cik AA bagi pinjam telefon sementara 'penat' menunggu pengantin.  
Tuk pun nak bergambar sekali 

Ok pengantin dah datang. Mummy standby nak bagi arahan
Selamat pengantin baru buat Hamidah & Hanafi


No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...