Wednesday, June 12, 2013

Tempat plastik baju-T



Masih lagi dengan sentimental t-shirt nya. Hehe. Baju ni dah sendat huhu sedih. Dapat baucar membeli belah ntah kedai apa tak ingat tapi di Central Market. So adalah ciri-ciri kemelayuan, kebatikan (BM yang salah) tu. Menang peraduan di KLFM. 1st time memanjat bukit angkasapuri. 





Mendapat inspirasi dari buku ni tapi buku ni dia jahit patchwork dan tempat isi barang mainan. Kita tukar jadi tempat plastik. Sumbat je semuanya, kalau nak ambik, seluk aje.

Quilting.  ISBN: 9781840385496. Harga:RM29.90 di Borders. Untung beli ni, sebab bahagian bargain. Kalau tak mahu lebih lagi harganya. Dahlah tebal, ada step by step dan banyak pula projeknya tu.
Masa Borders baru buka dekat Times Square, dah la dua tingkat, bahagian bargain pun banyak buku yang best. Sekarang ni ntah ada ntah idak. Nasib baik sempat memborong banyak sebelum-sebelum ni. Terasa macam pembeli yang bijak pulak kekeke

2 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

assalam..zarina u nie memang rajin lerr...i nie bab2 macam tue memang hangat2 tahi ayam jer..hehee

zarina said...

Hehehe tetiba datang time rajin..lagipun sekejap je buat ni..jahit je bawah dan bahagian tangan tu dan guntin sikit tang bahagian kolar tu

Related Posts with Thumbnails