Friday, October 25, 2013

Nombor Misteri Lagi

Nombor misteri lagi ni sejak no misteri tu, ada lagi rupanya eh eh, bila orang call balik tak dapat dan diam sahaja 0326015400 dan 0326014600 dah dua minggu ada kat skrin. Taip saja di Google, akan keluar dekat Whocallsme.com.  Ramai jugak yang mengalami masalah yang sama rupanya. Kini tiada lagi misteri.

3 comments:

Cendana Kasih said...

cer call balik pakai phone rumah...tu no KL kan..

kalo tab/smart phone kena hati2 laa.. lebih2 lagi no negara luar.. jgn jawab, kang tak pasal2 duit sume lesap

p/s : sib baik anak sedara keje maxis, boleh check no.. hehehe

zarina said...

dah try guna tpon umah tapi engage je.. tu yang tension tu.

kamarul said...

0326015400 sape ni.... hacker ke? kepada sesiapa yg tau hack tu... hack la...

Related Posts with Thumbnails