Friday, October 14, 2016

Eksploitasi Wanita di dalam Pengiklanan

Perkara ini sudah lama berlaku, kadang-kadang nak jual kereta sahajakan, apa salah tunjukkan kelebihan kereta itu sahaja. Tapi mesti terselit juga gambar wanita untuk menunjukkan kereta tersebut. Begitu juga di dalam perlumbaan kereta ke motor ke kenapa perlu ada gadis litar di situ? Kenapa? Keadaan perlu berubah. Apa kata kita buat macam ni:


Si Kuntum menggayakan basikal elektrik.

Ada terasa nak beli tak basikal ni dengan kucing sebagai modelnya. Hahaha. Ke gambar tak cukup fotogenik. 

*Dah lama tak post pasal kucing.

#kuntumTheCat

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...