tag:blogger.com,1999:blog-2466768937913778545.post6862299341944092962..comments2023-10-12T00:06:31.860+08:00Comments on JOM: Lemang Jagung dan Rendang Tokzarinahttp://www.blogger.com/profile/16370870138045512072noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2466768937913778545.post-79998281531203932252010-09-19T20:51:03.005+08:002010-09-19T20:51:03.005+08:003-4 jam tu kalau sentiasa kacau dan api besor dan ...3-4 jam tu kalau sentiasa kacau dan api besor dan dagingnya sikit..kalau api kecil mau lebih setengah hari nak tunggu sampai kering..macam mak masak, esok sambung lagi sampai kering hehe..bior api kecil je..maleh nak kacau<br /><br />kat KL ni ada jumpa lemang jagung ke? Kuale je spesel kot?zarinahttps://www.blogger.com/profile/16370870138045512072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2466768937913778545.post-27159687858389311702010-09-18T19:58:49.653+08:002010-09-18T19:58:49.653+08:00Weh! 3-4 jam je ke? Teman masak rendang biasa ari ...Weh! 3-4 jam je ke? Teman masak rendang biasa ari tu tu mau nak tercabut tangan.. Mr Hubby ku kata... "eh..dah separuh hari tak masak2 lagi ke?" Rasanya kalau rendang tok tu Mummy yang masak.. mau sehari semalam tak siap-siap lagi! Hehehe.<br /><br />Lemang jagung memang trade mark kite kot sbb Daddy pon memula dulu pelik tengok lemang kita ada jagung. Sekarang dia la tukang membeli lemang tu.. ngeh ngeh ngeh.<br /><br />Wah.. mula la teringin pulak nak makan lemang.... oh lemanngggg!!!Mummy Edahttps://www.blogger.com/profile/05216076607209260068noreply@blogger.com