Sunday, December 12, 2010

Agrobazaar K-Shoppe

Saya tertarik nak menghadiri kelas ni lepas tengok iklannya dalam majalah Seri Dewi & Keluarga. Sebenarnya tak terfikir pun nak masuk kelas masakan yang disediakan cuma nampak bimbingan menjadi usahawan dan dalam program tu ada cara memasarkan produk, promosi dan pembungkusan. Minum pagi, tengah hari dan petang disediakan dan yang penting dapat sijil. Lagipun dah kenal K-Shoppe ni masa tengok AMMax kat TV3 dulu.

Agrobazaar K-Shoppe adalah premis perusahaan runcit yang mempromosikan produk-produk usahawan Produk Perusahaan Kecil dan Sederhana. Selain itu memberi peluang kepada orang ramai yang ingin mempelajari teknik-teknik memasak menggunakan pelbagai produk yang dijual. Kelas demonstrasi dan masakan diadakan pada setiap hujung minggu dan hari-hari lain seperti yang tertera di jadual. Antara kelas yang telah dan akan diadakan, aneka kek perkahwinan, kek buah, kek karot, cup cake dan muffin, makanan beku, aneka talam, burger dan chicken chop dan aneka roti.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi:
tel03-55123961
hp 013-7267929
019-3857731

atau kunjungi terus:
Agrobazaar K-Shoppe
Jalan Wau 11/C, Seksyen 11
40100 Shah Alam, Selangor



Puan Manja tengah terangkan pasal Agrobazaar K-Shoppe. Beliau bekerja dengan Fama dahulu.

Chef Khairul yang mengajar buat muffin dan cup cake. Senang je resepinya.


Demo menghias cupcake

Sesi petang. Encik Zamharil dari Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga (Tekun). Sesiapa yang berminat untuk memohon pinjaman untuk perniagaannya bolehlah melawat TEKUN

Puan Nazipah Jamaludin dari Fama pula menerangkan topik pemasaran.

Hasil yang dibawa balik. Cup cake tu saya yang hias. Ada bakat tak? Bolehlah kan!! Hehe

3 comments:

zarin said...

best jugak ye!

zarina said...

haah..boleh calling2 derang kalau nak dapatkan maklumat ttg kelas

Anonymous said...

Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know
a few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different web browsers and both show the same results.

Feel free to surf to my blog post paying for nursing school

Related Posts with Thumbnails