Thursday, December 2, 2010

the social network

Yeah dapat tiket free!! Terima kasih Time Out KL. Menarik cerita tentang facebook ni. Kisah bagaimana Mark Zuckerberg yang merupakan seorang genius IT yang mengasaskan facebook. Bagaimana dia mendapat idea tentang nak letak status, the wall, profil dan lain-lain. Ironinya seorang yang membuat laman web sosial tapi dia sendiri tidak bersosial, tiada kawan di sampingnya. Kebanyakan pelakon-pelakonnya tak dikenali kecuali Justin Timberlake tapi tak menghalang kita daripada terus bosan menengoknya. Masa tengah best tengok cerita ni tiba-tiba pulak tayangan tiba-tiba terputus di tengah jalan. Kacau betullah. Harap-harap masa tayangan umumnya 2hb dis ni tak de lagi macam tu. Potong stim betul.

Selamat menonton.

3 comments:

ainnoraini said...

salam kenal dari saye...

Ati Masrif said...

salam kenal.

syoknyer tgk movie
lama dah tk gi..huhu

zarina said...

ainnoraini: salam kenal juga..terima kasih singgah di sini :)

ati masrif: salam perkenalan..nape lak lama tak tengok movie?

Related Posts with Thumbnails