Tuesday, August 9, 2011

Misteri nombor 0328486000

Semalam dapat 4 miscall dari nombor 03-28486000. Bila return call tak ada nada lak. Pastu try call dari telefon lain dia cakap 'nombor yang anda dail tiada dalam perkhidmatan'. Tak puas hati, manalah tau ada orang call nak beritahu menang apa2 peraduan ke. Secret admirer ke..hehehe. Check dengan Telekom 103. Tanya dia, saya nak check nombor ni boleh tak bla bla bla. Pastu operator tu cakap, maaf cik nombor ni bukan nombor Telekom. Still tak puas hati. Try google. Fuyoo ramai gak dapat miscall dari nombor ni dan tak tau siapa. Tapi ada antara komen tu cakap dari CELCOM. Lor ingat kan dari siapa la penting sangat. Lain kali tinggal la mesej. Hari tu memang ada complaint kat Celcom pasal broadband. Mungkin dia nak sahkan report.

MISTERI SELESAI

5 comments:

IdaShazana said...

jeng jeng jeng...misteri nusantara

Terbelog said...

celcom centre la tu
aku pun kena haha

Anonymous said...

i pun kene juga on 15th August 2014.

Celcom ke?

zarina said...

mungkin

zarina said...

mungkin

Related Posts with Thumbnails