Monday, September 19, 2011

Sarung Galaxy Kain Felt

Dah lama tak menjahit. Walaupun Galaxy ni bukan sendiri punya tapi bila gian tu datang...terus jahit. Menggunakan kain felt bermotif bunga-bungaan dan kosong. Felt yang bercorak tu mahal sikit dari yang biasa memandangkan saya memang tertarik dengan coraknya belilah juga. Tahun lepas dah beli kain ni tapi biasalah..beli dulu tapi bila idea tak datang terperap la kat dalam lemari tu. Akhirnya berjaya juga menghasilkan sesuatu. Bangga dengan diri sendiri. Hehehe.

Simple je rekaannya tapi bunga-bungaan tu memang menambahkan seri. Dalam kepala ni dah ada idea nak buat sarung macam ipad tu..yang boleh berdiri. Kita tengok je nanti berjaya ke tak.

No comments:

Related Posts with Thumbnails