Tuesday, August 3, 2010

Popia Goreng

Masa untuk pasar malam. Malam ni makan popia je. RM2.00. Popia Kuala..tapi idak le tau Kuala mana, Kuala Selangor ke, Kuala Kubu ke, Kuala Kangsar ke...tapi memang sedap. Tengok saja sambalnya yang berlinang dan ditabur kacang. Makan pun krup krap krup krap, punyalah garing. Actually kalau popia basahnya lagi terasa isi dalamnya, yang goreng punya tak berapa rasalah pulak. Tapi still pilih yang goreng ni. Kenyang gak..sama ada popia ni besar atau perut saya yang kecik..hehe kenyang je. Tapi ada beli pizza pasar malam 2 keping untuk back up. Manalah tau kot kelaparan lak tengah malam nanti.

No comments:

Perjalanan mencari keredaan Allah – Umrah 30 Nov hingga 10 Dis 2017 (Bahagian 1)

Memandangkan giliran mengerjakan haji berpuluh tahun lagi, eloklah jika kita dapat mengerjakan umrah sekurang-kurangnya sekali seumur hidup...