Tuesday, August 3, 2010

Popia Goreng

Masa untuk pasar malam. Malam ni makan popia je. RM2.00. Popia Kuala..tapi idak le tau Kuala mana, Kuala Selangor ke, Kuala Kubu ke, Kuala Kangsar ke...tapi memang sedap. Tengok saja sambalnya yang berlinang dan ditabur kacang. Makan pun krup krap krup krap, punyalah garing. Actually kalau popia basahnya lagi terasa isi dalamnya, yang goreng punya tak berapa rasalah pulak. Tapi still pilih yang goreng ni. Kenyang gak..sama ada popia ni besar atau perut saya yang kecik..hehe kenyang je. Tapi ada beli pizza pasar malam 2 keping untuk back up. Manalah tau kot kelaparan lak tengah malam nanti.

No comments:

Kuntum Si Peramal Cuaca

Biasa dengar,kan binatang ni ada six sense . Dia boleh tahu ada bahaya di sekitar atau bencana alam.  Dengan bangganya saya nak beritahu ku...