Saturday, August 14, 2010

Tag daripada Noorma


Apa ke benda lak kena tag ni..Noorma la ni...tak reti .dah lah orang baru nak masuk komuniti blogger ni. Memang nampak je orang selalu kena tag..tapi tak ambik peduli..Ha rasakan...Kena jawab soalan2nya kot. Wahhh belasah je la..

Soalan 1: Adakah anda rasa hot?
Saya memang hot-temper orangnya..kalau tengah diammmmm je tu..jangan kacau..maksudnya tu tengah proses nak bagi jangan meletup..

Soalan 2: Upload wallpaper PC yang anda gunakan sekarang?
Patutnya click kanan dan save page as kan??? ni awat tak mau..tak keluar pun save as so tak lehlah upload..tak reti aih..tadi dah la terkeluar benda lain..huhu..tapi wallpaper gambar bliss..ala.. yang awan dan bukit tu..

Soalan 3: Cerita pasal gambar ni?
Dulu-dulu gambar edward twilight..tapi lepas je PC rosak haritu..takde bertukar gambar..gambar basic je

Soalan4: Kali terakhir makan pizza?
Saya memang suka pizza..hantu pizza gak ni..baru je makan last week, pizza kat pasar malam sepotong RM1.50..hawaian..favourite Domino Pizza..kopak la kalau nak beli selalukan..pizza pasar malam pun jadilah bila datang time teringin tu.

Soalan5:Lagu terakhir anda dengar?
Dalam Gerimis..Visa..ni sebab bukak Noorma punya blog..

Soalan 6:Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?
Tengah defrost daging cincang ...hehe..nak buat spageti untuk buka puasa ni. Selalu beli..time cuti ni la nak berjimat sikit

Soalan 7:Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Kalau sedara mara ngan family panggil uda. Kat Perak, gelaran uda untuk nombor 4. Kalau kat sekolah tu kawan bagi nama Ciki..dia kata sebab dulu kurus kering macam cumi dan ciki..ntah apa logiknya idak la tau..ni Si Roxette yang kena menjawabnya..hanya kawan2 sekolah je yang blh panggil ek..layan je la..

Soalan8:Tag lagi 5 orang
1.Noorma bleh ke ni..dah dia yang mengetagnya?
2.Rozaida Omar Baki
3.Siti Suhaida
4.Fad
5.MummyEda

Soalan9: Siapa orang nombor 1
Kawan sekolah ngan u ngan cikgu dalam blog-memblog ni..hehe

Soalan10:Katakan sesuatu pada orang nombor 5
Buka la mesej...baru je berfb ngan dia sementara jawab tag ni..

Soalan11:No 3 ada hubungan ape dengan sape
Kawan u..sebenarnya kawan Si Noorma..tapi dah termasuk sekali geng derang..

Soalan12:Bagaimana pula dengan No 2
Kawan sekolah..dari sekolah rendah sampai menengah

Soalan13:Kata-kata cinta dengan orang No 4
Aish..pompuan ngan pompuan ni lain pulak nanti bunyinya..ni kawan baru jumpa kat blog dan rupa-rupanya satu negeri gak ni..semoga persahabatan berkekalan walaupun kenal dalam blog ni je ha

Soalan 14:Berikan 5 fakta yang anda tahu pasal orang yang anda tag
1) Noorma memang suka masak dan masakan dia sedap...kena dengan tekak ni.
2)Rozaida ngan Siti Suhaida termasuk saya sendiri Noorma yang guide camne nak buat blog ni
3)Fad suka kumpul fridge magnet
4)Mummy Eda memang tahu sangat pasal dia sebab sepupu sendiri
5)Rozaida, Siti Suhaida dan Noorma..laki diaorang orang Melaka dan ketiga2nya kaki pancing.

Akhirnya berjaya gak menyiapkan kerja sekolah ni..soalan no2 tak pas..buat malu je..huhu

3 comments:

Noorma Ismail said...

waaa...time kasih ler ciki, sudi buat kerja merepek ni..cayalah...

ooo...pasal nk upload gambar wallpaper skrin tu, sebenarnya ia guna Snipping Tool (yg gambar gunting tu...) selalunya kat Window 8 ada la benda ni..

apapun time kasih !!! cayang ko... lepas ni kita tengok plak si Rozette punya tag..hehehe

Noorma Ismail said...

waaa...time kasih ler ciki, sudi buat kerja merepek ni..cayalah...

ooo...pasal nk upload gambar wallpaper skrin tu, sebenarnya ia guna Snipping Tool (yg gambar gunting tu...) selalunya kat Window 8 ada la benda ni..

apapun time kasih !!! cayang ko... lepas ni kita tengok plak si Rozette punya tag..hehehe

zarina said...

hehe..nanti aku cari

Related Posts with Thumbnails