Tuesday, March 27, 2012

F1 Twin Tower@Live 2012 KLCC

Ni kiranya berita terlepas, bukan berita terkini ya. Sempena F1 biasanya adalah konsert. Istimewa bagi peminat K-pop, Girls' Generation (SNSD) datang. Tak pernah datang Malaysia lagi jadi peminatnya memang menanti-nantikan kedatangan mereka ni. Konsert free pulak tu. Ramailah peminatnya yang datang dengan barbaju pink. Terdiri daripada 9 orang ahli tapi seorang tak dapat datang.


At least pihak penganjur menghormati dan mengingati. Pukul 9.00 baru mula.


Dapat duduk di kawasan Golden Fan Zone, kira dekat dengan pentaslah jugak. Memandangkan tak berapa nak tinggi, tengok kat screen jugaklah jadinya.
Dimulakan dengan The Boys.



Muzik lebih kuat dari suara...so tak berapa nak clear tapi seronok tengok koreografi

Ahhhhhhhhhh! Orang belakang menjerit dari awal sampai akhir derang nyanyi. Ish, ish, ish berapa desibellah. Orang lain sakit telinga.


Ahhhhhh... orang yang sama juga menjerit kat belakang.

Setengah jam je persembahan. Derang terus pi airport, balik. Lepas je habis, real fans pun bekejar-kejaran ikut pi airport. Konon-konon nak iring balik.


Persembahan diteruskan dengan penyanyi tempatan James Baum dan Reshmonu sebelum Nicole Scherzinger ambil alih- sambil-sambil teman pakwe dia gamaknya buatlah persembahan sekali.


James Baum rasa pernah dengar nama ni dekat AIM tapi tak pernah kenal. 4 atau 5 lagu dia nyanyi. Best jugak lagunya...terminat jugalah jadinya. Ensem jugak. Tak pasal-pasal terus google dia



Thanks Cik Lea.

No comments:

Related Posts with Thumbnails