Baru je bercerita pasal Saji Langkah Demi Langkah 2007 punya alih-alih bulan april punya saji dah keluar pasal langkah demi langkah. Macam tau tau je editor ni saya baru je nak mencadangkan dalam surat pembaca. Ada 60 resepi kali ini dan bukan setakat lauk pauk, kuih, kek dan roti semua ada. Antara yang menarik, Roti Kembung Inti Ayam, Sotong Sumbat Pulut Bersos Percik dan Kek Pandan Berlapis. Ruangan tetap Blogger Saji sejak Januari yang lalu memang menarik serta kolumnis tetap Chef Kamarul dan Chef Amer. Ada bengkel memasak bersama Saji. Best gak ni lama tak pergi kelas tapi selalunya orang ramai.. kalau lambat, kena duduk belakang dah tak nampak. Bermula dari Sungai Petani dan berakhir di Kuala Lumpur.
Harga: RM5.50
Halaman: 82 m/s
No comments:
Post a Comment