Wednesday, May 11, 2011

Gratin de Penne


Patutnya pakai macaroni, tapi ada penne ngan spageti je kat JJ...ish ish ish orang tengah rajin ni tak boleh dihalang. Adik beradik pasta juga so belasah je. Nampak tak ada udang di sebalik penne tu. Yang ni versi makanan laut. First time buat jadilah gamaknya, sedap je. Sehari pun boleh habis ... lemak berkrim. Next time kena taruh keju ni banyak lagi. Macam kedekut je padahal sendiri nak makan. Siapa yang malas masak tu boleh order di sini. Sedappp!


Datang mood rajin, macam-macam ada. Kan, dah kata Never Say Never :)

3 comments:

Eiyta Zarieyta S. said...

penne pun boleh... belasah je kan... ehem ehem... gebunya cistat kome... geram geram...

Cendana Kasih said...

nanti kalo reunion, boleh la ko bawak mende gratin tu... nampak sedap !!!

zarina said...

K.Ita: jadi ek? suka suka :)

CK: memang sedap..ko jgn bagi alasan diet kalau aku bawak nanti

Related Posts with Thumbnails